MotoCare – špecializovaný asistenčný program šitý na mieru motorkárom

Asistence pro motorky MotoCare | Europ Assistance

Porucha motorky, defekt pneumatiky či nedostatok paliva – to stretlo snáď každého motorkára, ktorý sa so svojou mašinou vydáva na cesty. Tieto nečakané situácie dokážu inak pohodovú cestu veľmi znepríjemniť. Často sú s týmito udalosťami spojené aj finančné výdavky, napr. opravy na mieste, odťah či zaistenie náhradného vozidla. Presne pre tieto situácie je tu asistenčná služba MotoCare.

 

Viete, kto vám pomôže, ak sa ocitnete s motocyklom v núdzi?

Možno si hovoríte, že povinné zmluvné poistenie vám v núdzi pomôže? Opak ale môže byť pravdou. Čo robiť, keď vaše PZP žiadnu asistenčnú službu neponúka, limit finančného plnenia je nedostačujúci alebo vôbec udalosť nekryje?

Europ Assistance prichádza s ponukou asistenčnej služby šitého na mieru motorkárom. Služba MotoCare nadväzuje na úspešnú radu služieb Europ Assistance - AutoCare pre osobné autá, a prináša klientom komfort rýchleho zaistenia pomoci na cestách a vysoký limit plnenia v prípade neočakávanej udalosti.


Asistencia ušitá na mieru motoristom

Poskytovanie služieb v programe MotoCare sa vzťahuje na nehodu, poruchu, defekt pneumatiky, nedostatok paliva, vybitie batérie či prípadnú krádež motocykla. Okrem klasických služieb pomoci technika v mieste udalosti ponúka MotoCare unikátnu možnosť odťahu do servisu podľa priania zákazníka alebo požičania náhradného vozidla.

 


 

S čím mi MotoCare pomôže?

  • Postará sa o mňa v prípade nehody aj poruchy.
  • Odtiahne mi motocykel do vzdialenosti 100 km (v SR).
  • Zaistí pomoc, keď mi dôjde palivo, ale aj keď pichnem pneu.
  • Ak udalosť nastane v zahraničí, odvezie moju motorku vrátane posádky späť do SR do miesta, ktoré si zvolím.
  • Zaistí a uhradí prenájom náhradného vozidla na 5 dní.
  • To všetko do novo navýšeného limitu 1300 Eur.

MotoCare si dojednám na pár kliknutí online na stránke produktu.