Prečo potrebujete auto asistenciu?

Asistenční služby - AutoCare

Asistenčná služba pre autá je pravdepodobne tou najznámejšou formou asistencie s akou sa stretávame. Situácií, kedy vodičom či majiteľom vozidla bude veľmi nápomocná, je skutočne veľa. Čo presne je to za službu, čo rieši a kto by si za ňu mal rozhodne priplatiť? Pozrime sa spoločne, čo prináša majiteľom vozidla služba autoassistancie, v našom prípade AutoCare.

Čo je to asistenčná služba pre autá?

Zatiaľ čo poisťovni skladáte účty po nehode či poistnej udalosti, asistenčná služba vám pomáha priamo na mieste pri jej riešení. Najčastejším zásahom je odťah vozidla do servisu, jeho repatriácia, zaistenie dopravy posádky nepojazdného vozidla, pomoc s pichlou pneumatikou, vybitou batériou, či zaistenie náhradného vozidla.

 

Prečo si za ňu priplatiť?

Prečo si priplácať asistenčnú službu, keď je obvykle v nejakej forme súčasťou PZP alebo havarijného poistenia? Tu je to podobné ako s cestovným poistením k platobnej karte. Áno, je tam, ale plnenie býva pomerne nízke a služby obmedzené. Pokiaľ ste pravidelný vodič/ka jazdiaci za prácou naprieč republikou alebo aj do zahraničia, zaujímajte sa o výšku plnenia svojej asistenčnej služby. Často jej plnenie totiž nestačí napríklad na repatriáciu vozidla zo zahraničia, čo je pomerne zásadná položka.

 

 

Asistenční služby - AutoCare

 

Aká čiastka poistného plnenia je optimálna?

Naša služba AutoCareplnenie vo výške 4 000 Eur. To stačí na repatriáciu vozidla nielen z Rakúska, ale napríklad aj z Nórska alebo južného Francúzska. Táto čiastka napríklad pokryje aj prevoz vozidla do domovského servisu z Chorvátska a zvládneme za ňou zaistiť aj návrat štvorčlennej rodiny vrátane cesty na letisko.

 

Čo je dobré o asistencii vedieť?

AutoCare sa viaže na vozidlo, nie na vodiča. Je to služba pre vás a váš komfort. Nemusíte riešiť odťahovku, dohodneme sa za vás aj so zahraničným servisom a všetky informácie vám preložíme. Asistenčná služba tu je aj v „deň blbec“, kedy natankujete zlé palivo, zamknete klúče v aute, pichnete, alebo sa vám vybije batéria. Vy možno viete vymeniť pichnuté koleso, ale vedia to aj ďalší členovia domácnosti, ktorí používajú rovnaké vozidlo? Asistenčná služba je jednoducho služba pre tých, ktorí chcú mať istotu, že majú komu zavolať a na druhej strane linky ich problém niekto vyrieši.

 

Asistenční služby - AutoCare

 

S čím vám AutoCare pomôže?

  • Cestná asistencia, odtiahnutie alebo úschova vozidla.
  • Zapožičanie auta, zabezpečenie náhradnej vlakovej dopravy alebo ubytovania.
  • Zaistenie repatriácie vozidla a vašu prepravu späť do SR.
  • Oprava pneumatiky alebo úhrada novej pneumatiky.
  • S krytím až do výšky 4000 Eur.

 

Chcete si auto asistenciu vyskúšať?

Našu asistenčnú službu AutoCare je možné uzatvoriť online ešte večer a ráno vyraziť napríklad na cestu naprieč Európou. Ponúkame ju na mesiac alebo na rok, pre domáce cesty alebo do zahraničia. Jazdite bezpečne a s podporou na každej ceste.